Tuesday, September 15, 2009

Anakku Merdeka Contest


Kalau ada yg berminat nak join contest ni jom join! (Last minute dah ni...)

"Anakku Merdeka" Contest (27 Ogos - 27 September 2009)- tarikh dilanjutkan
Sempena Hari Kemerdekaan negara kita yang ke-52 (dan juga sempena birthday Catlina yang jatuh pada hari tersebut :) ngeh ngeh..),KedaiGambarKami akan menganjurkan peraduan "Anakku Merdeka" bermula 27 Ogos - 27 September 2009.Sebenarnya kami nak buat dateline contest ni on 31 ogos, tapi terlambat post entry ni sebab Marketing & Promo Director (ewah!)asyik outstation jek! huhuhu...

Syarat - syarat:1.Terbuka kepada semua blogger warga Malaysia termasuk yang berada di luar negara.(Kos penghantaran hadiah bagi blogger yang berada di luar negara hendaklah ditanggung oleh blogger itu sendiri).
2.Copy contest banner di atas (click je atau left click pada gambar, kemudian save image as).Letakkan pada side bar blog anda.
3.Linkkan blog ini dalam blogroll/bloglist anda.
4.Buat entry khas bagi contest ini , linkkan blog ini dlm entry tersebut dan lengkapkan slogan ini tidak melebihi 100 patah perkataan: "Kami bangga menjadi anak Malaysia kerana..................." kawan2, syarat ni diedit semula kerana rasanye agak susah nak buat slogan panjang2 :)...so syarat baru ialah..lengkapkan slogan di atas dlm 20 patah perkataan shj ye?
5.Uploadkan sekeping gambar anak(anak-anak/anak saudara/sepupu/anak buah/adik/anak menakan heh) anda dengan aksi bersahaja/ patriotik/comel bersama bendera Malaysia.(Umur anak : newborn - 6 tahun sahaja).Nyatakan nama & umur anak (anak-anak)tersebut.
6.Setelah siap, postkan komen pada entry contest ini dan kami akan menyemak penyertaan anda.
7.Hanya 16 penyertaan yang akan dipilih ke peringkat akhir dan pengadilan bagi menentukan pemenang(satu pemenang sahaja) adalah melalui pemarkahan gambar dan slogan yang anda hantar oleh 3 orang juri profesional (akan diumumkan kemudian).
8.Keputusan akan diumumkan setelah juri - juri selesai proses pengadilan.Sekiranya terdapat keputusan "tie"/ seri, maka pemenang akan dipilih berdasarkan slogan paling kreatif.
**Diedit semula pada 15 September 2009
1.Tarikh tutup contest dilanjutkan sehingga 27 September kerana kami akan bercuti hari raya mulai 17September, so maybe tak sempat keluarkan keputusan masa tu.

2.Hadiah juga telah ditambah, menjadikan keseluruhan menjadi 6 hadiah!
Hadiah utama :Sebuah pocket photobook yang bernilai RM129.00
2 x Hadiah kedua:Baucar tunai RM35.00 bagi pembelian pocket photobook atau coffee table photobook3 X Hadiah Ketiga :Baucar Tunai RM20.00 bagi pembelian pocket photobook.Jom sertai sekarang!cepat2 snap gambar! :)

1 comment:

  1. salam..hari ni bukan last day, tarikh tutup telah dilanjutkan ke 27 september (lepas raya...)

    ReplyDelete